Bu Blogda Ara

20 Haziran 2014 Cuma

Film Öneri:The Bucked List ve Esemble C'est Trop

    Hafta sonuna girerken gelenekselleşen film önerilerimi sizinle paylaşayım.Sevgili Smilenaworld'un bloğunda görüp izlemeye karar verdiğim film Şimdi ya da Asla -The Bucked List'in konusu şöyle;

     Kanser teşhisiyle hastaneye kaldırılan Carter Chambers (Morgan Freeman) zorunlu sebeplerden dolayı çalışma hayatına atılmış ve 45 yıl boyuncaotomobil tamirciliği yapmıştır. İyi bir üniversiteyi bırakmak zorunda kalmıştır. Bunun sebebini siyahi,parasız ve bakacağı kişilerin olmasından dolayı olduğunu söyler. Çok zeki ve bilgilidir. Maddi durumu ancak hayatını sürdürebilecek ve üç çocuğunu yetiştirebilecek kadar olmuştur. Çocuklarıyla ve eşiyle mutlu yıllar geçirmiş bir kişidir. Fakat hastalanır ve hastaneye yatar. Hastanede yattığı odaya yeni bir hasta gelir. Kendisi aynı zamanda hastanenin de sahibi olan Edward Cole (Jack Nicholson)dur. Edward Cole ise hayatta maddi olarak çok şeyin sahibidir. Dört kez evlenmiş fakat mutlu olamamıştır.Beraber hayatlarının son günlerini planlamaya karar veriyorlar.



  Filmde özellikle ince espiriler güldürüyor,ancak dramatik yönü hayatınıza şöyle bir balmanızı söylüyor.İzlemeye değer.

  İkinci film ise Esemble C'est Trop-Birlikte Daha fazla

  


   Çok eğlenmek ve çok gülmek isterseniz  şiddetle tavsiye ederim.Evde bir parti yapacakken anneleri babalarının onu aldattığını öğrenince çocuklar büyükannelerini birlikte yaşamak üzere evlerine çağırırlar ve işler umdukları gibi gitmez:) "herkes yerinde mutlu olsun" derler ya hah işte onu doğrular nitelikte:)))

iyi seyirler...
sevgiler...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder